Page 1000 - Biblia Català TBS
P. 1000

Sofonies 3
ell porta el seu judici a la llum, no manca mai, però l’injust no coneix la vergonya.
6 He exterminat nacions, les seves torres han estat enderrocades; he deixat desolats els seus carrers, ningú no hi passa; les seves ciutats han estat destruïdes, no hi resta ningú, ni un habitant.
7 Vaig dir: Certament em temeràs, rebràs la correcció; i llur estatge no serà destruït, malgrat totes les vegades que l’he hagut de castigar. Però ells es van llevar aviat, i van corrompre totes les seves pràctiques. 8 Per tant, espereu-me –a rmació de Jahveh–,  ns al dia que m’aixequi per a la presa; perquè el meu deter- mini és aplegar les nacions, reunir els regnes, per vessar sobre ells la meva indignació, tota la meva ira encesa; perquè el foc de la meva gelosia consumirà tota la terra.
9 Perquè llavors tornaré als pobles la puresa de llavis, a   que tots invo- quin el Nom de Jahveh, per servir-lo unànimes.
10 D’enllà dels rius de Cuix, els meus adoradors, la  lla dels meus escampats, portaran la meva ofre- na.
11 Aquell dia no t’avergonyiràs de cap de les teves accions, amb les quals et vas rebel·lar contra mi; perquè llavors trauré d’enmig teu els que s’alegren en la teva arro- gància, i mai més no tornaràs a enorgullir-te en la muntanya de la meva santedat.
12 I deixaré, enmig teu, un poble humil i pobre, i ells es refugiaran en el Nom de Jahveh.
13 El romanent d’Israel no farà cap injustícia, no dirà mentides, i no es trobarà en la seva boca una llengua enganyadora; perquè seran pasturats i reposaran sense que ningú els inquieti.
14 Celebra,  lla de Sió; aclama amb goig, Israel; alegra’t i exulta amb tot el cor,  lla de Jerusalem.
15 Jahveh ha retirat els teus judicis, ha capgirat el teu enemic; Jahveh, el rei d’Israel, és enmig teu, no torna- ràs a veure mai més el mal.
16 Aquell dia hom dirà a Jerusalem: No tinguis por, Sió! Que no defallei- xin les teves mans!
17 Jahveh, el teu Déu, és enmig teu, el poderós, ell salvarà; gaudirà de tu amb alegria, callarà en el seu amor, exultarà per tu amb un crit de goig. 18 Aplegaré els a igits a causa dels temps assenyalats, aquells que eren teus, per als qui l’oprobi d’ella els era una càrrega.
19 Heus aquí, en aquell temps jo ac- tuaré contra tots els qui t’a igeixen, i salvaré la que coixeja, i aplegaré l’extraviada i els posaré com a motiu de lloança i de renom en tota la terra on van ser avergonyits.
20 En aquell temps, us faré venir; en aquell temps, jo us aplegaré; perquè us posaré com a motiu d’anomenada i de lloança entre tots els pobles de la terra, quan faré tornar els vostres captius davant dels vostres ulls, diu Jahveh.
992


   998   999   1000   1001   1002