Page 1013 - Biblia Català TBS
P. 1013

hauran vingut contra Jerusalem pu- jaran any rere any per prosternar-se davant del Rei, Jahveh dels exèr- cits, i per celebrar la festa de les Cabanes.
17 I s’esdevindrà que si alguna de les famílies de la terra no puja a Jerusalem per prosternar-se davant del Rei, Jahveh dels exèrcits: la pluja no vindrà sobre ells.
18 I si la família d’Egipte no puja, i no vol venir: la pluja no vindrà sobre ells, sinó que sobre ells vindrà la plaga amb què Jahveh ferirà les nacions que no hagin pujat per cele- brar la festa de les Cabanes.
Zacaries 14
19 Aquest serà el càstig del pecat d’Egipte, i el càstig del pecat de totes les nacions que no pugin a celebrar la festa de les Cabanes.
20 Aquell dia hi haurà gravat sobre les campanes dels cavalls: sant per a Jahveh; i les olles a la casa de Jahveh seran com els vasos davant l’altar.
21 I tota olla, a Jerusalem i a Judà, serà santa per a Jahveh dels exèrcits: i tots aquells que sacri quin vindran i les prendran i hi couran la carn. I aquell dia no hi haurà cap més cananeu en la casa de Jahveh dels exèrcits.
1005


   1011   1012   1013   1014   1015